2016 m. rugpjūčio 18 d., ketvirtadienis

Gyvenu mažame, jaukiame Indianos valstijos miestelyje - Berne. Anksčiau jame buvo įsikūrusi šveicarų kolonija, tačiau dar ne viskas, Bernas juk yra Šveicarijos sostinė, dėl to miestelis taip ir pavadintas. Jame yra garsiojo Šveicarijos laikrodžio bokšto kopija.
Džiaugiuosi, kad miestelis mažas. Bendruomenė - labai maloni, paslaugi ir nuoširdi. Visada jaučiuosi čia gerai, nes žmonės manimi labai rūpinasi ir stengiasi, kad nebūčiau viena. Kviečia į įvairius renginius, dėl to niekada neatsisakau tokios galimybės, juk dėl to ir atskridau čia☺️

Per beveik jau 3 savaites apvažiavau 5 valstijas. Buvau Mičigane, Ohajuje, Misūryje, Ilinojuje ir, aišku, Indianoje. 


Praėjus 3 dienom po atvykimo į Ameriką, susiruošiau su savo " host " šeima į BabyShower Party, visai kaip merginų vakarėliai per filmus. Kelionė trūko apie 9 valandas, nes šventė vyko Sant Luise, Misūrio valstijoje. Teko pervažiuoti visą Indianą, Ilinojų ir pusė Misūrio. 


Mano "host" šeimos vyriausia dukra laukiasi, tai šventė buvo pagrįsta tuo, kad šventėje dalyvavo tik moteriškos lyties atstovės, dovanojo būsimam mažyliui dovanas, nuo rūbelių iki sūpamų kėdučių. Buvo labai smagu, nes dalyvavo labai daug žmonių, vyko visokios viktorinos.



Kadangi šventė buvo suplanuota savaitgalį, tai negalėjau daugiau apsilankyti Sant Luise. Tačiau labiausiai mane sužavėjo garsioji Sant Luiso arka ir įvairios konstrukcijos tiltai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą